اسپم و قرار دادن آن در گوگل پلی
اسپم
برای کمک به اطمینان از اینکه کاربران اندروید بهترین تجربه را داشته باشند قوانین گوگل پلی از انتشار اسپم جلوگیری میکند .
لطفا از انتشار نرم افزارهای نا مطلوب، فریبنده ، گمراه کننده ، تکراری و بی ربط در گوگل پلی خود داری نمایید زیرا این موارد فقط باعث پایین آمدن رتبه (Rate) و آمار منفی برنامه شما میگردد و حتی ممکن است برنامه شما کاملا معلق گردد.
شما به عنوان یک توسعه دهنده مسئولیت دارید تا اطمینان دهید برنامه های شما بدون اسپم و مطابق با قوانین گوگل پلی باشد .
قبل از اینکه برنامه خود را منتشر نمایید مطمئن شوید چه چیزهایی در گوگل پلی به عنوان اسپم شناخته میشو، برنامه های خود را موردبررسی قرار دهید تا قانون شکنی در آنها نشده باشد حتی اگر این کار غیر عمد باشد!
اسپم کلمات کلیدی
Spam کلمات کلیدی : زمانی که شما برنامه ای را منتشر مینمایید باید توجه خاصی به عنوان و توضیحات برنامه داشته باشید زیرا برنامه شما را برای کاربران توضیح میدهد و مشخص میکند برنامه شما دارای چه ویژگی هایی برای دانلود دارد . یک عنوان به یادماندنی و یا یک توضیح مناسب و خوب برای بازاریابی مفید و موثر لازم است .
بسیاری از توسعه دهندگان ناخواسته قوانین اسپم گوگل پلی را در عنوان و توضیحات برنامه خود نقص میکنند که بسیار راحت میتوان از آنها دوری کرد ، شما میتوانید از نقص قوانین اسپم در عنوان و توضیحات خود با توجه به موارد زیر دوری نمایید:
- مشخص نمایید برنامه شما دارای چه ویژگی هایی میباشد ، موارد جالب و شگفت انگیز برنامه خود را با کاربران به اشتراک بگذارید و به کاربران کمک کنید تا متوجه شوند چه ویژگی هایی برنامه شما را خاص میکند.
- برنامه خود را به درستی و با دقت توضیح دهید.
- از استفاده از کلمات تکراری و بیش از اندازه خود داری نمایید.
- از استفاده از کلمات و منابع بی ربط به برنامه خودداری نمایید ، توضیحات برنامه نباید شامل کلمات و توضیحات بی ربط برای بالابردن دانلود و رنک باشد.
نمونه ای از عنوان و توضیحات برنامه که از نظر قوانین گوگل پلی مانعی ندارد :
- عنوان : پازل کودکان – شناسایی لاک پشت ها
- توضیحات : این یک برنامه خوب برای سرگرمی و اوقات فراغت کوکان شما میباشد ، این برنامه به این منظور طراحی شده است که به کودکان شما کمک کند تا با کنار هم چیدن تکه های از تصاویر با گونه های مختلف لاک پشت ها آشنا شوند قوانین بازی : شناسایی لاک پشت ها بسیار ساده میباشد . کودک شما باید تیکه های از تصاویر را جا به جا نماید تا تصویر در جای اصلی خود قرار گیرد.
در قسمت زیر نمونه های بارز از انواع نقص سیاست های گوگل پلی در عنوان و توضیحات در موارد مختلف ذکر شده است :
کلمات کلیدی تکراری : توضیحات برنامه شما نباید شامل کلمات کلیدی تکراری و بیش از اندازه باشد توضیحات شامل کلمات کلیدی تکراری :
- عنوان : پازل کودکان – شناسایی لاک پشت ها
- توضیحات : این یک برنامه خوب برای سرگرمی و اوقات فراغت کوکان شما میباشد ، این برنامه به این منظور طراحی شده است که به کودکان شما کمک کند تا با کنار هم چیدن تکه های از تصاویر با گونه های مختلف لاک پشت ها آشنا شوند قوانین بازی : شناسایی لاک پشت ها بسیار ساده میباشد . کودک شما باید تیکه های از تصاویر را جا به جا نماید تا تصویر در جای اصلی خود قرار گیرد.
- کلمات کلیدی : بازی ، بازی ها ، خنده ، خنده دار , کودک ، کودکان ، پازل ، بازی پازل ، بازی های پازل ، لاک پشت ، لاک پشت ها ، انواع لاکپشت ، لاکی ،
کلمات کلیدی و مراجع بی ربط : عنوان و توضیحات برنامه نباید شامل کلمات کلیدی و مراجع بی ربط برای بالا بردن رنک برنامه در جستجو های گوگل پلی باشد . برای مثال : اگر برنامه شما ارتباطی با رونالدو ندارد نباید در قسمت توضیحات برنامه خود از کلمات کلیدی آن استفاده نمایید .
- عنوان : پازل کودکان – شناسایی لاک پشت ها
- توضیحات: این یک برنامه خوب برای سرگرمی و اوقات فراغت کوکان شما میباشد ، این برنامه به این منظور طراحی شده است که به کودکان شما کمک کند تا با کنار هم چیدن تکه های از تصاویر با گونه های مختلف لاک پشت ها آشنا شوند قوانین بازی : شناسایی لاک پشت ها بسیار ساده میباشد . کودک شما باید تیکه های از تصاویر را جا به جا نماید تا تصویر در جای اصلی خود قرار گیرد.
- کلمات کلیدی : انگری برد ، فیسبوک ، توییتر ، رونالدو ، مسابقه ماشین سواری
توصیفات کاربران را که در مورد برنامه شما داده اند در قسمت توضیحات اضافه ننمایید ، اجازه دهید کاربران در قسمت نظرات گوگل پلی برنامه شما را توصیف نمایند ، در توصیفات برنامه خود از اعتبار برنامه های دیگران استفاده ننمایید و ذکر نکنید مانند نرم افزار ما مانند نرم افزار x دارای این ویژگی ها میباشد و … در مورد نرم افزار های دیگر بدگویی نکنید و نرم افزار خود را با دیگر نرم افزار ها مقایسه ننمایید . جزئیات بیش از حد و ارجاع به دیگر نرم افزارهایتان : توضیحات نرم افزار شما نباید شامل جزئیات بیش از حد یا ارجاع به دیگر نرم افزارها یا محصولاتان باشد . برای مثال نباید در برنامه خود لیستی از کلیه محتوای برنامه خود یا کامپوننت های آن باشد، همچنین همانطور که در مثال زیر نشان داده شده است در توضیحات نرم افزار شما نباید هیچ ارجاعی به دیگر نرم افزار های منتشر شده شما باشد .
- عنوان : پازل کودکان – شناسایی لاک پشت ها
- توضیحات: این یک برنامه خوب برای سرگرمی و اوقات فراغت کوکان شما میباشد ، این برنامه به این منظور طراحی شده است که به کودکان شما کمک کند تا با کنار هم چیدن تکه های از تصاویر با گونه های مختلف لاک پشت ها آشنا شوند قوانین بازی : شناسایی لاک پشت ها بسیار ساده میباشد . کودک شما باید تیکه های از تصاویر را جا به جا نماید تا تصویر در جای اصلی خود قرار گیرد. لاک پشت های موجود در این بازی : لاک پشت تمساح خور ، لاک پشت آسیایی ، لاک پشت باتلاق ، لاگ پشت معمولی ، لاک پشت سواحل فلوریدا ، لاک پشت شرقی ، لاک پشتِ پشت لجنی ، لاک پشت دانه قرمز و ..
- اگر شما شما این نرم افزار را دوست دارید لطفا نرم افزار های دیگر ما را امتحان نمایید :
- نرم افزار fun zoo
- نرم افزار cd guns
- بازی Dessert hourse
- بازی Playground
- بازی 578 اسلحه
نام برند یا محصولات دیگر در عنوان برنامه : نام نرم افزار شما نباید با نام برند یا محصولات دیگر بدون اجازه شروع شود ، به جای آن از کلمه ” برای [نام محصول یا برند] ” استفاده نمایید.
- نام محصولی که با برند یا محصول دیگر شروع شده است : Android MediaPlayer – اندروید مدیاپلیر.
- عنوانی که با ” برای [نام محصول یا برند] ” تمام شده است : Media Player for Android – مدیاپلیر برای اندروید .
امتیاز دهی (Rating) دروغین
امتیاز دهی و نظرات معیارهایی برای کیفیت برنامه هستند و کاربران روی آنهایی که درست و مربوط باشند اطمینان میکنند، شما به عنوان یک توسعه دهنده نباید تلاش کنید که به صورت مصنوعی امتیاز برنامه های خود را بالا ببرید و یا باعث بالا رفتن امتیاز برنامه خود شوید و یا با امتیاز بی خود و دروغین به برنامه خود ، امتیاز رقیبان خود را پایین بیاورید . بنابراین شما میتوانید با هر موضوعی که مربوط به استفاده از برنامه شما میشود در ارتباط باشید. شما باید امتیازات و نظرات کاربران خود را مطالعه نمایید و اگر خواستید به آنها پاسخ دهید . به موضوعاتی بپردازید که در نظرات گفته شده و از آنها نخواهید که به برنامه شما امتیاز بیشتری بدهند.
امتیاز دهی و شرح دروغین یا نا مناسب
برای کمک به بالا رفتن کیفیت نظرات و امتیازات ، گوگل پلی راه هایی که هر شخص میتواند شرح و امتیاز دهد را محدود کرده است
به عنوان یک توسعه دهنده ، قوانین زیر را پیروی نمایید :
- سعی به دستکاری در امتیازات ننمایید : درگیر مسائلی نشوید که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم امتیازات، شرح کاربران شما را دستکاری کند . تلاش نکنید که به صورت مصنوعی نظرات و امتیازات برنامه شما شتاپ پیدا نمایند یا تعداد نصب ها با برنامه های خاصی افزایش پیدا نمایند . این موارد کاملا توسط گوگل پلی قابل شناسایی میباشند .
- برای امتیاز دهی به کابران خود التماس نکنید : به کابران هیچگونه پیشنهاد یا جایزه ای که به برنامه شما امتیاز بدهند ندهید.
- چندین بار امتیاز ندهید : چند بار به برنامه ها در گوگل پلی امتیاز ندهید که گوگل متوجه شده و به عنوان امتیاز مصنوعی تلقی خواهد شد که عواقب خوبی در پی ندارد.
- محتوای نا مناسب را در نظرات خود اضافه ننمایید : در نظرات خود از نوشتن کدهای بازی ، ایمیل ، لینک های وب سایت خودداری نمایید.
درخواست امتیاز دهی از کاربران انگیزه ای برای رای دادن ایجاد ننمایید : شما نباید هیچ گونه انگیزه ای برای رای دادن کاربران به برنامه شما یا دیگر برنامه ها ایجاد نمایید یا نباید هیچ گونه کارکرد یا محتوای برنامه شما وابسته به رای دادن به برنامه شما باشد . البته این که از کاربران خود بدون ایجاد هیچ انگیزه ای بخواهید به برنامه شما رای دهند مشکلی ندارد ، برای مثال ” اگر شما از برنامه ما خوشتان آمده است به برنامه ما در گوگل پلی رای دهید “ از یک دست دیگر این خلاف قوانین است که با ایجاد انگیزه از کاربران خود بخواهید به برنامه شما رای دهند : برای مثال : “به این برنامه رای دهید و 500 سکه در برنامه جایزه بگیرید”
Webview و اسپم های وابسته به آن
برنامه هایی که در گوگل پای منتشر میگردد باید محتوای خودشان را تامین نمایند . برنامه ای را تولید نکنید که وب سایت های دیگران را نمایش دهد (مگر اینکه اجازه نامه داشته باشید)
همچنین برنامه ای را تولید ننمایید که به صورت پایه ای کارش ایجاد ترافیک وابسته به سایت باشد
نمونه ای از توضیحاتی که شامل کلمات کلیدی و مراجع نامرتبط میباشد :
- عنوان برنامه : پازل کودکان – بازی لاکپشت ها نسخه Desktop
- توسعه دهنده : AAAZZZ (هیچ ارتباطی با شرکت لاکپشت ها ندارد)
- توضیحات برنامه : آیا میخواهید که نسخه دستکتاپ و تحت وب بازی لاک پشت ها را بر روی لپ تاپ یا تبلت خود به جای نسخه موبایل آن تجربه نمایید و…؟
- این نرم افزار به شما این امکان را میدهد که به بازی لاک پشت ها بر روی دستگاه های اندروید خود به روش های دیگر که بر روی دستکتاپ دارید دسترسی پیدا کنید و تمامی خصوصیات آن همانند بازی لاک پشت های اصلی میباشد .
نرم افزارهای ویزاردی Wizard Spam
برنامه هایی که به صورت ویزاردی (wizard) یا به طور اماده ساخته شده باشند نباید در گوگل پلی منتشر گردند ، زیرا این نرم افزارهایی که این برنامه ها را میسازند معمولا کپی های زیادی و یا برنامه های بی کیفیت زیادی را درست میکنند که باعث شلوغ شدن گوگل پلی میشوند.
ارسال ایمیل یا پیامک
نرم افزار شما نباید پیامک ، ایمیل یا پیامی را بدون تایید و قبول کاربر بفرستد.
مالکیت فکری و معنوی
مقدمه ای بر قوانین مالکیت فکر معنوی
سیاست ها و قوانین گوگل پلی برای مالکیت به رعایت حق CopyRight و علائم تجاری و احراز هویت توسعه دهندگان کمک بسیاری میکند.این قوانین و اجبارات آن کمک میکند که از علائم تجاری و قوانین کپی رایت به صورت مناسب استفاده گردند .
به عنوان یک توسعه دهنده این سیاست ها برای شما مفید میباشد . این مسئولیت شما است که مطمئن باشید نرم افزار شما از نظر مالکیت (IP) حق دیگر توسعه دهندگان یا دیگران را ضایع نمیکند.
این مستندات نمونه هایی از قوانین کلیدی را در مورد مالکیت فکری و معنوی ذکر میکنند که باید قبل از انتشار برنامه در گوکل آنها را رعایت فرمایید .
تخلفات حق تکثیر (CopyRight)
حق تکثیر (CopyRight) یک حق قانونی و ادبی برای هر نویسنده یا تولید کننده است.
تخلف حق تکثیر ، استفاده نامناسب یا غیر مجاز از یک کار دارای کپی رایت میباشد ، اگر شما این قوانین را رعایت نکنید نرم افزار شما معلق میگردد و عواقب آن به عهده خود شما میباشد.
همانطور که شما نرم افزار خود را طراحی و آماده انتشار مینمایید ، لطفا قوانین گوگل پلی را به دقت مطالعه نمایید و محتوای برنامه خود را آنالیز کنید ، مطمئن شوید که نرم افزار شما حق کپی رایت را به درستی رعایت کرده باشد
اکر شما مطمئن نیستید که نرم افزار شما قسمتی از کپی رایت دیگر نرم افزار ها رعایت کرده است یا خیر ، بهتر از قبل اقدام به انتشار نرم افزار خود یک اجازه نامه رسمی یا به صورت ساده از دارنده حق کپی رایت این اجازه را دریافت کرده که از آن استفاده کنید .
در قسمت زیر نمونه هایی از تخلفات حق کپی رایت ذکر گردیده است :
- به قوانین کپی رایت احترام بگذارید : نرم افزار حق ندارد به حق دیگران تجاوز کند که شامل link کردن به برنامه های دیگر و یا سایت های دیگر که واضح است تجاوز به حق دیگران میباشد. (مراجعه به قسمت Spam->Web View) و استفاده از آیکن ها و عکس هایی که واضح است که غیر قانونی و تجاوز به حقوق دیگران است .
- محتوای نرم افزار خود را بدانید : قبل از انتشار برنامه ، محتوای نرم افزار خود را که ممکن است از علائم تجاری یا CopyRight های ثبت شده استفاده شده باشد چک کنید . کارهای به ثبت رسیده شامل نام ها ، برندها ، عکس ها ، شخصیت های کارتونی و آهنگ ها و … میباشد.
- ساخت کارهای اورجینال (Orginal): اگر شما مطمئن نیستید که نرم افزاری که درست کردید خلاف قانون و یا تجاوز به حق دیگران است یا خیر،امن ترین و بهترین راه این است یک برنامه کاملا اورجینال خودتان را تولید کنید که شامل عکس ها یا صداها و… که خودتان درست کرده اید باشد. زمانی که شما محصول اصلی خودتان را تولید میکنید به ندرت باید نگران رعایت حق CopyRight و دیگر موارد باشید.
- کسب اجازه برای استفاده از کارهای دراری کپی رایت : اگر شما میخواهید از چیزهای به ثبت رسیده در نرم افزار خود استفاده کنید باید از دارند حق CopyRight آن چیز اجازه بگیرید.
یک سوء تفاهم رایج این است که ممکن است برنامه شما از یک محتوای دارای کپی رایت بدون اجازه استفاده نماید ، به صورت واضح اعلام نمایید که نرم افزار شما به صورت ” رسمی ” “Official” نمیباشد که کاربران متوجه آن شوند . حتی اگر به کاربران خود نشان دهید که برنامه شما “غیر رسمی ” “Unofficial” میباشد ممکن است باز نقص قوانین گوگل پلی و جعل هویت باشد . مثال زیر نشان میدهد که این نرم افزار از اسکرین شات / تصاویر یک خواننده معروف بدون کسب اجازه از آن استفاده نموده است و در لیست آهنگ های معروف قرار گرفته است.ترکیبی از اینها باعث میشود تا کاربر رینگتن یا آهنگ هایی را دانلود نماید که دارای حق کپی رایت میباشند و این خلاف قوانین گوگل پلی میباشد .
جعل هویت (Imersonation)
جعل هویت زمانی است که یک نرم افزار سعی کند خودش را جای یک نرم افزار یا شخص دیگری نمایش بدهد که هیچ ربطی به هم ندارد. جعل هویت ممکن است به صورت غیر عمد زمانی اتفاق بیوفتد که در محتوای برنامه شما یک ارتباطی که اصلا وجود ندارد باشد
اگر نرم افزار شما شامل آیکن ها یا برندها یاعناوینی باشد که به منظور ترغیب کردن کاربران برای دانلود نرم افزار شما باشد که کاربر فکر کند که نرم افزار شما از همان برندی است که در نرم افزار شما است ، این جعل هویت است و نرم افزار شما معلق خواهد شما و عواقب بعدی را در پیش خواهد داشت.
هیچ تفاوتی ندارد که چه نوع نرم افزاری باشد، نرم افزار شما به هیچ عنوان نمیتواند قوانین جعل هویت را رعایت نکند.
چه نرم افزار شما غیر رسمی یا رسمی باشد نباید شامل عکس ها، علائم تجاری و محتواهای دیگری که مال شما نیست وخلاف قوانین است باشد.
چند نمونه راهنمایی
- تظاهر نکنید که فرد دیگری هستید: نشان ندهید که محتوای برنامه شما مال یک شرکت یا توسعه دهنده یا …. دیگری است.
- پشتیبانی از نرم افزارها یا وب سایت های متخلف : در نرم افزار خود به سایت ها و یا نرم افزارهایی که خلاف قوانین گوگل پلی هستند و خود را به جای نرم افزار یا سایت دیگری معرفی میکنند اشاره نکنید.
- از برند نرم افزارهای دیگر استفاده نکنید : بدون اجازه از اسم یا عنوان نرم افزار یا شرکت و یا محصول شرکت دیگر در نرم افزار خود استفاده نکنید .
در قسمت زیر چند نمونه از نرم افزار های غیر رسمی هستند که جعل هویت دیگر شرکت ها یا محصولات دیگر را انجام داده انده . به صورت خاص :
- مثال نرم افزاری که نام و آیکن که محصول موجود را جعل هویت مینماید .
- نام توسعه دهنده ای که یک توسعه دهنده دیگر را به صورت تاییدی یا رابطه ای جعل مینماید .
نام برنامه ، آیکن ، نام توسعه دهنده که یک محصول توسعه دهنده یا شرکت دیگری را جعل هویت نموده است . نام برنامه ، آیکن ، نام توسعه دهنده که یک محصول توسعه دهنده یا شرکت دیگری را جعل هویت نموده ، حتی با تغییرات جزئی ، میتواند این احساس را ایجاد نماید که که این برنامه به صورت رسمی مورد حمایت گوگل است.
تخلفات علائم تجاری
علائم تجاری ، یک کلمه یا سنبل یا ترکیباتی است که منبع یک محصول را معرفی و مشخص میکند. یک علامت تجاری به صورت اختصاصی توسط یک شرکت در طی مراحل قانونی کسب میشود و زمانی که کسب میشود به دارنده آن حقوق خاصی برای استفاده از آن علامت تجاری در کالاها را میدهد.
تخلف در علامت تجاری ، استفاده نادرست و نا صحیح و بدون اجازه به طوری که باعث گمراهی مصرف کننده از محصول اصلی میگردد.
قبل از اینکه برنامه خود را آماده انتشار کنید آن را از لحاظ محتوا بررسی نمایید که خلاف قوانین نباشد و از علامت های تجاری که برای شما نیست استفاده نکنید و اگر مطمعن نیستید که علامت های استفاده شده قبلا ثبت شده یا خیر به راهنمایی زیر توجه فرمایید :
- قوانین را فهمیده و طبق آن پیش بروید.
- تمام محتوای برنامه خود را بدانید و در آنها از برند ها و علامت های تجاری دیگران در آن استفاده نکنید
- از یک نام متمایز استفاده نمایید و از نام هایی که شبیه نام های دیگر است استفاده نکنید .
- از یک علامت تجاری برای نشان دادن رابطه با یک شرکت دیگر استفاده نکنید.
- از یک آیکن و لوگوی متمایز استفاده نمایید.
در قسمت زیر چند نمونه از نرم افزار های غیر رسمی هستند که علائم تجاری دیگر شرکت ها یا محصولات دیگر را استفاده نموده اند . به صورت خاص :
- مثال نام برنامه که صورت گیج کننده ای شبیه علائم تجاری دیگری میباشد.
- مثال آیکن برنامه که یک ورژن تغییر داده شده از لوگوی دیگران میباشد.
استفاده بدون اجازه از سرویس و یا محصولات شخص ثالث
زمانی که شما نرم افزاری را در گوگل پلی میکنید ، قوانین آن (DDA) را قبول کرده اید ، و همچنین قبول کرده ایدکه در هیچ نوع فعالیتی با مارکت شرکت نکنید که شامل توسعه و انتشار محصولاتی که باعث اختلال و آسیب رساندن و یا رفتار بد با وسایل و سرورها و نتورک ، نرم افزار ها و یا چیزهایی که شامل شخص ثالث میشود و این فقط به اندروید مربوط نیست و به هر چیزی مربوط است.
تبلیغات و دستکاری سیستمی
مقدمه
اطمینان حاصل نمایید که تبلیغاتی که در نرم افزار های شما نشان داده میشوند در چهار چوب قوانین و سیاست های گوگل پلی باشند . نرم افزارهایی که توسط گوگل پلی دانلود میشوند نباید هیچ گونه تغییری را خارج از برنامه و بدون اجازه کاربر در دستگاهشان ایجاد نماید.
محتوا و بلو
تبلیغاتی که در نرم افزار شما نمایش داده میشود قسمتی از محتوای نرم افزار شما میباشند و شما باید پاسخگوی تمامی مسائل مربوط به آن باشید.
اگر نرم افزار شما تبلیغاتی را نمایش میدهد باید به نحوی باشد که مزاحمتی برای کابر ایجاد ننماید ، گمراه کردن کاربر برای کلیک بر روی تبلیغات یا تغییری در خارج از برنامه بدون اجازه کابر خلاف قوانین میباشد..
به راهنمایی های زیر توجه فرمایید :
- تبلغیات را در UI برنامه خود نمایش دهید : در صورت امکان تبلیغات را در UI نرم افزار خود نمایش دهید ، این کار باعث بهتر شدن تجربه کاربران و کمک به جلوگیری از نقض سیاست ها میگردد.
- بدون موافقت کاربر هیچگونه تغییری در خارج از برنامه ندهید : تبلیغات نباید هیچگونه تغییری را در خارج از برنامه بدون رضایت کاربر و اطلاع رسانی کامل او انجام دهند.
- تبلیغات از طریق هشدار (Notification) ممنوع میباشد!: نرم افزار شما نباید تبلیغاتی را از طریق system level notifications یا alert نمایش دهد . مگر اینکه این notification ها بخشی از ویژگی های سریح نرم افزار شما باشد ولی به هیج عنوان نباید شامل تبلیغات باشد.
- Shortcut , bookmarkو آیکن را اضافه نکنید : نرم افزار شما نباید هیچکونه shortcut را در صفحه کاربر یا bookmark را مرورگر وب و آیکنی را به عنوان یک سرویس به دیگران یا برای اهداف تبلیغاتی اضافه نماید.
دیوارهای تبلیغاتی و تبلیغات بینابین
اگر نرم افزار شما از یک دیوار تبلیغاتی برای کسب در آمد استفاده مینماید ، نباید کاربران را مجبور به کلیک روی تبلیغات یا ارسال اطلاعات شخصی برای اهداف تبلیغاتی قبل از استفاده از برنامه نمایید.
مجبور کردن کاربران به دیوار های تبلیغاتی از نظر تجربه کاربری پسندیده نیست و خلاف قوانین گوگل پلی میباشد.
برای این منظور ، تمامی دیوار های تبلیغاتی باید یک گزینه برای کنسل کردن به کابران نمایش دهند، یا در غیر اینصورت تبلیغات را بدون قید و شرطی حذف نمایند.
محبور کردن کاربران به کلیک روی تبلیغات یا ارسال اطلاعات شخصی برای اهداف تبلیغاتی به منظور استفاده از امکانات کامل برنامه به هر نحوی غیرمجاز میباشد.
تبلیغات بینابینی و خارج از برنامه | اجازه دادن به کاربر برای کنسل کردن | محبور کردن کاربر به یک عمل |
![]() |
![]() |
![]() |
تداخل با برنامه های دیگر و تبلیغات شخص ثالث
تبلیغات در نرم افزار شما نباید تداخلی با دیگر نرم افزار ها یا تبلیغاتشان داشته باشد.این شامل همپوشانی ، یا تبلیغات ویجتی میباشد. تبلغیات باید فقط در برنامه ای با آن آمده است نمایش داده شود و خارج از آن خلاف قوانین میباشد.
توضیح تبلیغات به کاربرا
این بسیار مهم است که به کابران خود نشان دهید که نرم افزار شما چگونه از تبلیغات استفاده خواهد کرد. شما باید به راحتی به کاربران خود توضیح دهید که چه تبلیغاتی ، کجا و رفتارهای مرتبط با آن را که قرار است در نرم افزار شما نمایش داده شود. بعلاوه شما باید رضایت کاربر را دریافت و یک آپشن برای مدیریت تبلیغات یا انصراف در نظر بگیرید
راهنما :
- در مورد آگهی خود به کاربران بگویید : یک صفحه ای ساده ، شفاف و کامل در برنامه خود بسازید و به کابران خود بگویید که چه اطلاعات شخصی آنها مورد استفاده قرار میگیرد و چگونه میتوانند آپشن های تبلیغاتی را مدیریت نمایند.
- مطمئن باشید که کاربران اطلاع دارند! : آن صفحه توضیحات را در یک قسمتی در برنامه قرار دهید که در دید کامل کاربران باشد و بعد از آن اگر کاربر تمایلی به دیدن مجدد آن نداشت میتوانید آن را مخفی نمایید.
- دریافت رضایت نامه در ابتدای اجزای نرم افزار : در صورت امکان ، در توضیحات نرم افزار یا مستندات مشابه خود توضیحات تبلیغات را بگنجانید و این قوانین را در اولین اجرای نرم افزار نمایش داده و قبل از ادامه اجرای نرم افزار از کاربران خود رضایت طلبی نمایید.
توضیح واضح در قسمت شرایط برنامه | توضیح نامفهوم و مخفی در مورد تبلیغات |
![]() |
![]() |
در تصویر سمت چپ توضیحات به صورت مبهم میباشد که به کاربران میگوید به صفحات وب دیگری هدایت میشوند و…
در تصویر سمت راست به صورت کامل توضیح داده شده است که زمانی که بر روی تبلغیات کلیک مینمایند ممکن است به صفحه وب دیگری هدایت شوند و چه اطلاعاتی از آنها دریافت میگردد و…
جعل رابط کاربری
تبلیغات نباید رابط کاربری، notification و warning های دیگر نرم افزارها یا سیستم عامل را شبیه سازی یا جعل کنند. نرم افزار شما نباید هیچ تبلیغی را نمایش دهد که تلاشی برای جعل یا نمایش عملکرد سیستم یا کامپوننت های رابط کاربری باشد.
راهنمایی :
- Notification با رابط کاربری جعلی : نباید برای اهداف تبلیغاتی رابط کاربری برنامه را جعل کرد
- دیالوگ ها و اخطارهای سیستمی جعلی : هر تبلیغی که خود را به عنوان یک دیالوگ سیستمی یا اخطار نمایش دهد و ورودی را از کاربران دریافت نماید خلاف قوانین و سیاست های گوگل پلی میباشد.
- آپدیت جعلی نرم افزار : تبلیغات نباید رابط کاربری سیستم را برای به روز رسانی استفاده نماید
تبلیغاتی که رابط کاربری برنامه را جعل هویت کرده | تبلیغاتی که اخطار سیستمی را جعل هویت کرده | تبلیغاتی که دیالوگ سیستمی را جعل هویت کرده |
![]() |
![]() |
![]() |
اطلاعات شخصی و محرمانه
اطلاعات شخصی
ما اجازه نمیدهیم هیچگونه اطلاعات محرمانه ای شامل اطلاعات کارت اعتباری ، شماره شناسنامه ، گواهینامه و … بدون اجازه کاربران که به صورت محرمانه میباشد منتشر یا نمایش داده شود
![]() |
اگر نرم افزار شما اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران رو بر روی سرور دیگری آپلود مینماید ، شما باید حتما قبل از خروج اطلاعات از دستگاه کاربر ، او را کاملا مطلع کرده و کسب اجازه نمایید ، به علاوه ، این اطلاعات فقط میتواند برای بالا بردن تجربه نرم افزاری بر روی آن دستگاه ، مورد استفاده قرار گیرد و نمیتواند بین دیگر کاربران نرم افزار و سرویس های دیگر به اشتراک کذاشته شود |
توسعه دهنگان باید به حقوق حریم خصوصی کاربران احترام بگذارند و از اطلاعات شخصی آنها محافظت نمایند .
- اگر برنامه شما به نام کاربری و رمز عبور و اطلاعات شخصی کاربران دسترسی دارد یا از آنها استفاده مینماید ، کاربران را باید از این موضوع آگاه نمایید و همچنین حفاظت کامل و لازم از آنها به عمل آید
- اطلاعات فقط میتواند برای مقاصدی که برای آن کاربر اجازه به انجام آن کار را داده است استفاده گردد.
- اگر اطلاعات شخصی و محرمانه ذخیره میگردد ، برنامه باید اقدامات امنیتی لازم را انجام دهد.
راهنما :
- به کاربران توضیح دهید که برنامه شما به چه اطلاعاتی نیاز دارد تا دسترسی داشته باشد ، در یک متن ساده و روان به کاربران خود شرح دهید که برنامه شما به چه اطلاعاتی دسترسی پیدا کرده و چگونه از این اطلاعات استفاده میکند.
- مطمئن شوید که کاربران شما در این مورد اطلاع دارند . این متن را در یک مکانی که در دید کاربر است نمایش دهید ، مگر اینکه کاربر دیگر تمایلی به دیدن آن پس از اولین بار نداشته باشد و شما میتوانید آن را مخفی نمایید.
- این متن را نیز در قسمت قوانین استفاده از برنامه خود شرح دهید و در اولین اجرای نرم افزار آن را به کاربران خود نشان دهید . این متن شرح باید به صورت مختصر ، ساده و شفاف و در یک دیالوگ modal نمایش دهد و از کاربران بخواهد قبل از استفاده از برنامه آن را مطالعه نموده و قبول یا رد نمایند.
توضیحات ساده و قابل درک میباشد و گزینه ای برای قبول یا رد کردن آن به کابر نمایش میدهد |
توضیحات ساده و شفاف نیست |
![]() |
![]() |
دلیل دسترسی کاملا برای کاربر مشخص شده است و به کسب تجربه نرم افزار کمک میکند |
اطلاعات برای کسب تجربه نرم افزار مورد استفاده قرار نمیگیرد |
![]() |
![]() |
نرم افزارهای جاسوسی و فیشینک
نرم افزارهای جاسوسی و فیشینک
کاربران باید اطلاع کامل از نرم افزاری که بر روی دستگاهشان نصب و اجرا میشود را داشته باشند . مخصوصا اگر نرم افزار اطلاعات شخصیشان را نگه داری میکند.
نرم افزار هایی که اطلاعاتی همچون (مکان کاربران یا رفتارهای آنها) را بدون اطلاع کاربر و مجوز آنها جمع آوری میکند یا نرم افزار هایی که باعث میشود کاربر ندانسته نرم افزارهای دیگری را خارج از گوگل پلی دانلود نمایند کاملا غیر مجاز میباشند.
اسکریپت های مخرب ، فیشینگ رمز عبور ، کلاهبرداری پیامکی نیز همچنین خلاف قوانین گوگل پلی میباشد.
نظارت و ردگیری نرم افزار :
- به صورت کلی نرم افزار های جاسوسی تجاری در گوگلی پلی ممنوع میباشد.
- نرم افزارهایی که رفتارهای کاربران را پیگیری میکند نمیتوانند مخفی باشند ، پنهان کردن یا گمراه کردن نیز ممنوع میباشد و باید به طور مدام و تمام وقت notification و آیکن برنامه را نمایش دهد .
- تمامی عواقب مسئولیت های برنامه شما به عهده شما میباشد.
The post قوانین گوگل پلی برای انتشار برنامه appeared first on خرید ممبر تلگرام.